mySafety var det bästa som hänt mig när jag blev rånad! | Emovies Watch Over The World

Emovies Watch Over The World

Annons

mySafety var det bästa som hänt mig när jag blev rånad!

Bilderna tagna från mySafety

 

mySafety var det bästa som hänt mig när jag blev rånad!

 

 

Man har fullt upp i livet med jobb, barn och familj,extra aktiviteter för barnen. Så min avkoppling var att sola solarium, då fick jag en stund för mig själv och en power nap ( välbehövligt ). En kväll när jag skulle åka sola fick jag skjuts av min pojkvän och min son som inte var så gammal då. Det skulle göra något annat undertiden. Men som vanligt gick jag in i solariet inne i stan som jag brukade gå till eftersom de stängde sent så hann jag alltid åka dit. Kl. 22.00 då släcktes lamporna så man såg inte så mycket. Men gick in som vanligt in i solariet, klädde av mig ,la min mobil på min väska (den enda gång jag hade väska brukar aldrig ha det annars) så jag kunde lysa om de skulle hinna släcka lyset. Jag hade förberett mig & la mig ner i solariet som var som en box så man ser inte ut & sen låter det så man hör ju inte så mycket och lite musik på. När jag väl var klart hittade jag inte mina saker , mobilen,väskan som jag hade allt i alla bank kort, ID – kort,Körkort alla andra kort man har idag vilket är många var BoRTA.Nycklar hem , ja allt man har med sig i sin väska.

Dessutom min almanacka som jag hade viktiga saker i , mobilen hade jag ännu viktigare saker i , jobb nummer,bilder,anteckningar mm. Som tur var fanns mina kläder kvar. Jag fick ju panik och när min pojkvän & min son kom så ringde jag Polisen och min pojkvän gick och letade runt de närmaste bankomaterna eftersom. Tjuvar måste vara snabba innan man spärrar alla kort. Men eftersom jag var kund hos mysafety Spärr service plus Familj så är det så bra att man behöver bara ringa ett enda nummer till dom dygnet runt och de spärrar allt,mobiltelefoner,kort,id-kort. Så det var skönt att veta att det gick så fort att spärra allt. mysaftey har även en kortförsäkring om man skulle bli av med sina saker som täcker en hel del, tex om någon ringer på din mobiltelefon och får en dyr kostnad pga.tjuven så täcker för säkringen den, samt är man på resande fot kan man få lån av nödkontanter.

Vid nycklar kan man få låsbyte. De har även överfalls alarm viket är faktiskt jätte bra. Det var verkligen värt det för min del, polisen kom till platsen de var snabba och tjuvarna hade inte hunnit så långt bort för allt gick så fort. Innan min telefon blev spärrad så ringde jag upp den och Tjuven svarade faktiskt konstigt nog i MIN MOBILTELEFON men jag hörde att de var minst 3 st inte svenska. Jag bad att få tillbaka mina saker , försökte allt tilll och med köpa tillbaka mina saker. Tjuven hade gått igenom min telefon och tittat på mina bilder på oss men det mest kränkande var att de visste hur mina bar såg ut. Men det var ju klart att dom vågade inte möta mig då hade dom åkt fast direkt.

På solariet stod det att det var kameraövervakning så det tror man ju då,polisen tog upp detta med ägaren för de ville se filmen. Men ägaren sa den sitter bara där för att skrämma bort folk som vandaliserar eller ska försöka ta deras pengar när folk betalat för solningen. Och detta ska även vara en trygghet för dom som solar. Men den försvann genast när jag fick höra detta.

Tjuvarna hade preparerat dörren redan innan och satt i ett annat solarium och väntade till det skulle komma en kund som skulle sola. Det känns kränkande att veta att jag låg i solariet helt naken och de så mig visserligen inte som tur var men de kund lika gärna tagit mina kläder med. Glad för de lämnade dom i allafall. Sedan fick jag höra dom hade fösökt ta ut pengar i en närliggande bankomat vilket var en av de första min pojkvän gick till. Sedan provat några andra i närheten.

Med denna hemaska upp levelse är jag glad för att jag redan innan hade blivit kund hos mySaftey så det enda jag behövde göra var ett enda samtal så var allt spärrat och klart. Samt att de beställde nya åt mig. Det rekomenderar jag varmt det är en lite summa mot att bli av med alla sina värde saker.

Så SKAFFA mySafety idag vänta inte innan det är försent allt kan hända när man minst anar det.Polisen fick aldrig tag i Tjuvarna så dom åkte aldrig fast, Ägaren till Solariet hade inte rätt att ha skyltar framme som inte var riktiga. Blev en artikel i tidningen om dom efter detta en helt sann Berättelse!

mySafety RÄDDA mig dom kan Räddda dig med om olyckan skulle vara framme!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats