Om jag ändå haft en Nanny! | Emovies Watch Over The World

Emovies Watch Over The World

Annons

Om jag ändå haft en Nanny!

 

Bilderna är tagna från Nanny Stockholm

Om jag ändå haft en Nanny!

Livet är helt underbart när man får tillökning i familjen , en ny liten krabat som man älskar mest över allt annat. En fantastisk känsla barn är ju så otroligt underbara. När mina barn var mindre då var det inte lätt att få ihop allt med jobb, hämta hos dagmamman, skolan, läxor,det var hocky och dans aktiviteter.

Man ska ju hinna med allt laga mat, tvätta ta hand om barnen. Jag jobbar väldigt mycket och många dagar då jag 12 timmars pass och det var verkligen svårt att få ihop det då. Hämta och lämna och långa dagar för barnen på fritis eller dag mamman. Jag var evigt stressad för att hinna över allt hela tiden. Man fick pussla ihop det mycket men det tar ju mycket onödig energi i från en. Då skulle jag behövt en nanny som kunde avlasta mig lite och livet hade inte varit så stressigt.

En Nanny som kunde hämta hos dag mamman. eller hjälpa till med läxläsning,barnpassning då jag var tvungen att göra viktiga saker. Eller som när jag jobbade natt då hade det varit helt perfekt som tur var för mig att jag kunde åka hem och titta till dom. Dom var inte så jätte små då utan min son var mörkrädd och tyckter inte det räckte med han stora syster.

Ibland blir man bort bjuden på vuxen fester  eller man kanske bara behöver lite tid för sig själv utan barn, då skulle man behövt en nanny  som kom hem till oss. Nu är mina barn stora och det hade underlättat väldigt mycket med en Nanny.

Snart börjar nog barnbarnen trilla in så jag kommer föreslå nannystockholm.se det till mina barn det underlättar livet mycket. Istället för att stressa och jäkta och tappa energi så kan man få ta till en Nanny då tar man bort minst 50% stress och har mer energi och kunna ge barnen mer av sig själv. Det mår även barnen bra om man som förälder är pigg och glad. Man vill ge sina barn det bästa här i livet,våra små ögonstenar.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats