Just nu får du rengöringsgelen Essential-C Cleanser Fashion | Emovies Watch Over The World

Emovies Watch Over The World

Annons

Just nu får du rengöringsgelen Essential-C Cleanser Fashion

Murad är hudvårdsmärket skapat av Dr. Howard Murad. Han är, förutom att vara grundare av märket, även är en erkänd hudläkare och farmaceut, klinisk professor vid UCLA och författare till flertalet böcker om hudvård. Efter att ha behandlat mer är 5000 patienter under 30 år valde han att skapa en egen serie hudvård utifrån de behandlingar han genomfört. De första produkterna lanserades 1987 och tanken är att patienterna ska kunna fortsätta behandlingen hemifrån med hans produkter. 
Murad’s Blackhead & Pore Clearing Duo är en snabbverkande 2-stegsbehandling som består av Blackhead Remover och Pore Refining Sealer som hjälper till att reducera pormaskar och ger porerna ett långvarigt skydd mot orenheter.
Blackhead & Pore Clearing Duo får ut orenheterna på djupet och det är kliniskt bevisat att det minskar pormaskar med ett genomsnitt på 58%.
Blackhead & Pore Clearing Duo är en del av Murad’s Pre Reform-serie, som har skapats för att hjälpa till att stärka porernas naturliga struktur och minska uppkomsten av pormaskar orsakade av döda hudceller, olja och smuts i folliklarna, genom att förhindra att porerna blir igentäppta och reglera oljeproduktionen.
Pore Reform balanserar hudytan för att ge en mjuk, förbättrad och jämn hudton, som är en del av Dr. Murad’s unika Inclusive Health system.
-Kliniskt bevisat att bildningen av pormaskar minskar med ett genomsnitt på 58%.
-Vulkanisk mineral-lera och Shikakai-extrakt detoxar och bekämpar orenheter och överflödig olja för att rena porerna.
-Oxidation Reversal Complex inriktar sig på talgproduktionen som orsakar -Pomegranatefröolja som har en porsammandragandeeffekt och förbättrar hudtonen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats